Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ο οίκος Ρόδσιλντ αναλαμβάνει να διαχειρισθεί το Ελληνικό χρέος.

17 Μαΐου, 2017.

Συνεργασία με τον διεθνή οίκο Rothschild εγκαινιάζει η κυβέρνηση, όπως ενημερώνει η ιστοσελίδα diavgeia.gov.gr. Σκοπός, η Ελλάδα να βγει στις αγορές με τις υπηρεσίες του οίκουRothschild, με κούρεμα του χρέος μέχρι το τέλος του χρόνου. Το χρονοδιάγραμμα της συμφωνίας, όπως λέγεται πλέον και από Βρυξέλλες περιλαμβάνει τη ψήφιση μέτρων που αφορούν τις χρονιές από 2018 ως 2023 τον ερχόμενο Ιούνιο, κούρεμα του χρέους ως το τέλος του 2017, ενώ μέχρι τον Απρίλιο του 2018 προβλέπεται η ρύθμιση των κόκκινων δανείων όπου είναι μονόδρομος πλέον για τις κατεστραμμένες ελληνικές τράπεζες. Το κούρεμα και η ρύθμιση των κόκκινων δανείων αποτελεί τη μόνη λύση. 

Διαβάστε περισσότερα. Και Σχόλιο του Ιστολογίου.

Αγκυρα: «Δεν υπάρχει ελληνικός εναέριος χώρος στα 10 ν.μ. άρα δεν γίνονται παραβιάσεις»

17 Μαΐου, 2017.

Ο ελληνικός Εθνικός Εναέριος Χώρος  (ΕΕΧ) δεν είναι 10 ναυτικά μίλια,  αλλά στα 6 ν.μ. και καμιά διεθνώς χώρα δεν αναγνωρίζει το εύρος του. Αυτά αναφέρονται σε δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, η οποία βέβαια απηχεί τις απόψεις και θέσεις του τουρκικού κράτους και του παλατιού της Άγκυρας.

Με το Π.Δ. 6/18-9-1931 καθορίστηκε ότι «Το πλάτος της ζώνης των χωρικών υδάτων, όσον αφορά ζητήματα Αεροπορίας και Αστυνομίας αυτής, εκτείνεται σε 10 ναυτικά μίλια από τις ακτές». Το Π.Δ. αυτό έχει περιληφθεί στη γνωστή δημοσίευση του ΟΗΕ, που περιέχει τις εθνικές νομοθεσίες των Κρατών-Μελών για την αιγιαλίτιδα ζώνη, ήδη από το 1956.

Βενεζουέλα: Λίγες αλήθειες και πολλά ψέματα

8 Μαΐου, 2017.

Πρόκειται για απολύτως δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση η οποία έχει ακόμη, όπως αποδεικνύουν οι μαζικές φιλο-κυβερνητικές διαδηλώσεις που ΔΕΝ βλέπουμε ποτέ, την πλειοψηφία του λαού με το μέρος της.

Ψέμα νούμερο 1 , Ψέμα νούμερο 2, Ψέμα νούμερο 3 , Ψέμα νούμερο 4, Ψέμα νούμερο 5 , Ψέμα νούμερο 6 , Ψέμα νούμερο 7 .

Αλήθεια νούμερο 1 , Αλήθεια νούμερο 2 , Αλήθεια νούμερο 3 , Αλήθεια νούμερο 4 ,

Αλήθεια νούμερο 5 :
Η αντιπολίτευση τάσσεται υπέρ της ελεύθερης αγοράς, της απο-εθνικοποίησης όποιας εταιρείας έχει εθνικοποιηθεί, του μοντέλου «προσαρμογής» του ΔΝΤ που έφερε καταστροφή στη χώρα.  

Η φτώχεια προ το 1999 κυμαινόταν στο 42% και περίπου 17 χρόνια μετά στο 27,3%. Προ Τσάβες,  το 70% των Βενεζουελάνων δεν είχαν πρόσβαση ούτε σε βασική ιατρική φροντίδα και το 40% ήταν αγράμματοι. Μέσα στα 15 χρόνια της διακυβέρνησής του ο Τσάβες έδωσε τέλος στον αναλφαβητισμό, καθιέρωσε πλήρη πρόσβαση σε δημόσιες παροχές υγείας και στην εκπαίδευση. Ο κατώτερος μισθός αυξήθηκε 600%, η ανεργία στο 6% από 20%. Αναδιένειμε γη σε 15.000 οικογένειες αγροτών, έστησε 50.000 συνεταιρισμούς ενώ ως τότε το 70% της γης ήταν στα χέρια του 3% του πληθυσμού.

Οι Δυτικοί λαθρομετανάστες που ρημάζουν τον πλανήτη.

14 Μαΐου, 2017.

Καθημερινά ακούμε ότι χιλιάδες Αφρικανοί και Ασιάτες μετακινούνται και προκαλούν τις μεγάλες “προσφυγικές κρίσεις” σε όλη την Ευρώπη! Αλλά ο αριθμός των αλλοδαπών που εισέρχονται παράνομα στην Ευρώπη είναι ασύγκριτα μικρότερος από τον αριθμό των Δυτικών μεταναστών από την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική, νόμιμοι και παράνομοι που κατακλύζουν την Ασία, τη Λατινική Αμερική, ακόμα και την Αφρική. Το φαινόμενο δεν παίρνει σκοπίμως την ανάλογη δημοσιότητα. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να αντέξουν άλλο τον δυτικό τρόπο ζωής, τις κοινωνίες τους, αλλά ποτέ δεν θα τους ακούσετε να το ομολογούν. Είναι πάρα πολύ υπερήφανοι και πολύ αλαζόνες! Έρχονται, απαιτούν και παίρνουν ό,τι μπορούν – συχνά με τη βία, έως τα πάντα. Μετά, όταν δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα να λεηλατήσουν, απλά προχωρούν στον επόμενο τόπο.