Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Πα… ρεξηγηθήκαμε-ε… μή-ππως;

26 Μαρτίου, 2017.

Κάναμε διάλειμμα για μεσημεριανό, ακούσαμε στις ειδήσεις ότι πέρασε νόμος για την ηλεκτρονική κατάσχεση της κατοικίας, κάποιος συνάδελφος ψιθύρισε «χμ… χούντα!»

Ένας άλλος συνάδελφος πετάχτηκε. «Είπες χούντα; Αμ, δεν ξέρεις τι είναι χούντα. Το πρώτο που κάνει μαι χούντα είναι να αναστείλει όλα τα άρθρα του συντάγματος. Τώρα εσύ όμως μιλάς ελεύθερα γιατί δεν έχουμε χούντα! Εγώ την έζησα την χούντα και ξέρω! Μιλάς και βρίζεις την κυβέρνηση αλλά θα διαβάσεις την εφημερίδα που θες, θα ακούσεις όποιο κανάλι θες, όποιο σταθμό στο ραδιόφωνο θες, θα ταξιδέψεις όπου θες και θα απεργήσεις όποτε θες. Άκου 'κει, χούντα! Σα δε ντρεπόμαστε!"


ΕΦ-35. Προσοχή: Η Σφαίρα του Άργους Σε Πτήση.

18 Φεβρουαρίου, 2017. -  25 Μαρτίου, 2017.

Όταν έγινε λόγος για τα περίφημα, αόρατα, απρόσβλητα ΕΦ-35 που  θα αγόραζε η Τουρκία, όλοι ξεστόμιζαν προειδοποιήσεις σε βαθμό υστερίας. Αρθρογραφήσαμε, αφαιρώντας κάθε λόγο ανησυχίας. Τελευταία, με την ανακοίνωση από τον κ. Βίτσα στης αγοράς Εφ-35 με παράδοση το 2020, προειδοποιήσαμε : «πάλι σαπάκια!» Μιλήσαμε για το παγκάρι πώλησης όπλων που στήθηκε στην άσκηση Κόκκινη Σημαία – Ρεντ Φλάγκ όπου δήθεν τα Εφ-35 κατατρόπωσαν τα Εφ-16, και για την απάτη γύρω από τα Εφ-35.

Διαβάστε περισσότερα, αλλά προσοχή:   Η Σφαίρα του Άργους σε πτήση.