Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ! ! !



Το σύγχρονο παιδομάζωμα είναι 

δυτικό, 

κρατικό 

και επιδοτούμενο.
--------------------------------

Καταλήγει σε βίαιη διάλυση της οικογένειας και στην παιδική κακοποίηση.

Τα παιδιά ανήκουν στο κράτος, το οποίο δεν ανήκει στους πολίτες του.

Η παιδεία προωθεί την ιδέα επιλογής φύλου, την πρώιμη σεξουαλικότητα και την αποβλάκωση.

Οι αντιδρώντες διώκονται ανηλεώς, σύμφωνα με το νόμο.


Καλώς ορίσατε στην Δημοκρατία του 21ου αιώνα.


Διάβασε περισσότερα

Tι είναι η Αλ Νούσρα;


Tι είναι η Αλ Νούσρα;

Η σημερινή της ονομασία είναι Τζαμπάτ Φατάχ αλ Σαμ.

Δυσαρεστημένοι Σύριοι πολίτες από την διακυβέρνηση του νόμιμα εκλεγμένου αρχηγού του κράτους της Συρίας, μαζί με έναν αριθμό από τουρίστες άνεργους που είχαν ειδικότητα στις στρατιωτικές συμβουλές, όλοι τους Δυτικής προέλευσης, σχημάτισαν ένα ένοπλο σώμα που αυτό-αποκαλέσθηκε «μετριοπαθής αντιπολίτευση». 

Που βρήκαν Αμερικανικής κατασκευής όπλα και πυρομαχικά, μάλιστα όπως του ΝΑΤΟ, έχει ομολογηθεί δημόσια και στις ΗΠΑ από επίσημα χείλη. Μέσω Τουρκίας. 

Στόχος της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης είναι η ανατροπή του Άσαντ, του νόμιμα εκλεγμένου μάλιστα και λίαν πρόσφατα, αρχηγού του κυρίαρχου κράτους της Συρίας.  

Για να πετύχουν τον στόχο τους, συνεργάζονται και στρατιωτικά, σε επιχειρήσεις με το νεοπαγές Ισλαμικό Κράτος, το Daesh, ή ISIS ή ISIL, και την Αλ Κάϊντα βεβαίως αφού αυτή αποτελεί τον ιδεολογικό και στρατιωτικό πυρήνα του Daesh.

Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες οι ΗΠΑ ζητούσαν από την Ρωσσία επίσημα με επικοινωνία των υπουργείων εξωτερικών τους, οι Ρώσσοι να μην χτυπούν την Αλ Νούσρα, μάλιστα έκαναν έντονα διαβήματα και συζητήσεις περί αυτού.