Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

~~~~~~~~~~ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ.~~~~~~~~~~ ~~~~~Χειραγώγηση της κοινής γνώμης. # 8/10~~~~~


Με βάση σχετική ανάλυση από τον Νόαμ Τσόμσκυ, ακαδημαϊκό και στοχαστή, και περαιτέρω σχετικό ερευνητικό υλικό, η δημοσίευση εδώ θα γίνει σε δέκα μέρη, ένα έως δύο καθημερινά, ώστε να μελετήσει ο αναγνώστης ένα προς ένα τα δέκα σημεία του υλικού ανά χείρας.

8.) Η τεχνική του να ενθαρρύνεις το κοινό να αρέσκεται στη μετριότητα.

Το πρώτο στάδιο, συνίσταται στο να παρακινείς το κοινό, ή να κάνεις πλύση εγκεφάλου με δυο λόγια στο κοινό να βρίσκει «cool»/καλό, ωραίο και της μόδας ό,τι ...


~~~Αεροπλανοφόρα που τρομάζουν, στην Μεσόγειο.~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~Και με δική τους γλώσσα!~~~ ~~~ ~~~ ~~


ΕΔΩ αναδημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο «ΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ΚΩΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ.»

Αναφερόμενος σε ένα Αμερικανικό κι ένα Γαλλικό αεροπλανοφόρο, τα αγωνιώδες ερώτημα του αρθρογράφου είναι «Πως είναι δυνατόν αυτά εδώ τα δολοφονικά φρούρια  να χαρακτηρίζονται σαν συμμαχικά πολεμικά πλοία;»

Ερωτά επίσης «Ποιον κοινό εχθρό βλέπουν ή έχουν βάλει στο μάτι το γαλλικό  και το αμερικανικο θαλάσσιο φρούριο δηλαδή;;; Θεωρούνται οι Σύριοι και ο στρατός τους εχθρικοί προς το ΝΑΤΟ;»

Ακολουθεί αριθμοσοφία με στόχο να καταλήξει σε συνομωσιολογία. Το γενικό νόημα του άρθρου είναι μάλλον ότι ο κόσμος απειλείται με τεράστια καταστροφή κι αυτό είναι μη αναστρέψιμο.

Όσο για την γλώσσα των αεροπλανοφόρων,...

Διαβάστε περισσότερα.

#~~~~~~~~~~~~~~~ΑΗΔΗΣΕΙΣ~~~~~~~~~~~~~~~#


Έστω ότι γράφω άρθρο με τίτλο : 

«ΒΟΜΒΑ! ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΤΗΣ Α-Λ-Φ-Α ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!», κι αυτά με κεφαλαία.

Στο κείμενο του άρθρου γράφω τα εξής. Κι αυτά με κεφαλαία – έχει σημασία, έτσι δεν είναι; 

«ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ

ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


ΕΩΣ ΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΜΠΛΑΚ ΟΥΤ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !


ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Β-Η-Τ-Α ΧΩΡΑΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ…..ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!»
---------------------------------------------------------------------------

Πρώτο Ζήτημα. Μέχρι εδώ, βλέπει κάποιος διασπορά ασυνάρτητων ειδήσεων στο υποτιθέμενο άρθρο μου;

---------------------------------------------------------------------------
Επιπλέον, έστω ότι ενθέτω, βάζω μέσα ένα βίντεο, το παρακάτω:...

Διαβασε περισσότερα. Αν αντέχεις να μην φρίττεις.

Στην Ελλάδα και σύμφωνα με το Σύνταγμα, το όνομα του Θεού είναι Γιαχβέ, και σημαίνει.................................... ~~~~~Λάθος: Ελοχίμ και σημαίνει πολλοί θεοί.~~~~~


Από το βιβλίο Θρησκευτικών της...

Διαβάστε περισσότερα αν αντέχεις.

ΠΗΓΗ της εικόνας παραπάνω

«Η Ηλιθιότητα κατέλαβε το Σύμπαν!»

Διάβασα ΕΔΩ άρθρο με τίτλο και υπότιτλο «Τρέξε! Η Ηλιθιότητα κατέλαβε το Σύμπαν.» Και υπότιτλο «Οι βλάκες ελέγχουν την πορεία του μέλλοντος μας!»

Διάβασα όλο το άρθρο, που ήταν πιστή αναδημοσίευση από άλλο μπλογκ. Ο αρθρογράφος δεν είναι σαφής αφού μέσα σε έξι γραμμές, έχει αφήσει οκτώ ασάφειες, κι αφού υπάρχει σοβαρή υστέρηση στην χρήση της γλώσσας, η οποία προσθέτει στην ασάφεια έτσι ώστε να την ενδύει με τον μανδύα της ασυναρτησίας. Αυτό θα το δούμε σε επόμενη ίσως δημοσίευση, εάν ο χρόνος επιτρέψει την ολοκλήρωση του κειμένου σχετικά με το θέμα αυτό. Είναι ιδιαίτερα κουραστικό να επιχειρηματολογεί κάποιος απέναντι σε άναρθρες φράσεις, κι όχι απέναντι σε ελάχιστα έστω συγκροτημένο λόγο.

Πρώτον, άλλο ηλίθιος κι άλλο βλάκας.


~~~~~~~~~~ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ.~~~~~~~~~~ ~~~~~Χειραγώγηση της κοινής γνώμης. # 7/10~~~~~


Με βάση σχετική ανάλυση από τον Νόαμ Τσόμσκυ, ακαδημαϊκό και στοχαστή, και περαιτέρω σχετικό ερευνητικό υλικό, η δημοσίευση εδώ θα γίνει σε δέκα μέρη, ένα έως δύο καθημερινά, ώστε να μελετήσει ο αναγνώστης ένα προς ένα τα δέκα σημεία του υλικού ανά χείρας.

7.) Η τεχνική του να κρατάτε το κοινό σε άγνοια και ανοησία.

Άγνοια επιτυγχάνεται με πτωχή διδασκαλία στην Εκπαίδευση. Αυτό με την σειρά του επιτυγχάνεται με πτωχή διδασκαλία σε εκείνους που διδάσκουν στην Εκπαίδευση. Αμαθής, αδαής και αγράμματος καθηγητής με πτυχίο πανεπιστημίου, πτωχά θα διδάξει στα σχολεία.


Ποιά θρησκεία επιτρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα;


ΕΔΩ αρθρογράφος δημοσίευσε αναφερόμενη στην Τουρκική θρησκεία και στα τουρκικά ήθη και έθιμα που επισήμως επιτρέπουν κι ευλογούν εκ θεού την παιδοφιλία, «Ποιά θρησκεία επιτρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα.» Ρωτάει η κ.Μυστακίδου.

Δεν υπάρχουν θρησκείες που επιτρέπουν χειρότερα, ευγενική κυρία;

~~~~~~~~~~~~~~~~ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.~~~~~~~~~~~~~~~~ Πως μας παρουσιάζονται μέσα από τους ενημερωτικούς Ιστοτόπους - blog;


Προφητείες.

Υπάρχουν στο Διαδίκτυο κάμποσοι Ιστότοποι που δημοσιεύουν προφητείες. Μάλιστα, όταν επιχειρήματα σχολιαστών των άρθρων τους, έρχονται να διαψεύσουν, ή με την κοινή λογική ή ακόμη και την θρησκευτική κανονολογία και πατερολογία να διαψεύσουν ακράδαντα τα δημοσιεύματά τους, αλλάζουν την σελίδα της δημοσίευσής τους σχεδιάζοντάς τις έτσι που να αποφεύγουν τα ανυπόστατα αν όχι παρανοϊκά σχόλια που οι ίδιοι οι αρθρογράφοι έχουν κάνει για να στηρίξουν τι άλλο; Την τρομοκράτηση του κοινού.


Είναι εσμός ιστοτόπων που κάνει αυτό, λες κι έχει εξαπολυθεί μια γενικευμένη προσπάθεια παραπλάνησης και κυριολεκτικά τρομοκράτησης του κοινού.

2ος Άθλος του Ηρακλή ΚΑΙ Κοινωνική Μηχανική



Στο επιστημονικό δημοσίευμά μου ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, μέρος 6ο, υποσχέθηκα το αντίδοτο σε εκείνο το δηλητήριο.

Ορίστε.