Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

~~~~~~~~~~~~~~~~ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.~~~~~~~~~~~~~~~~ Πως μας παρουσιάζονται μέσα από τους ενημερωτικούς Ιστοτόπους - blog;


Προφητείες.

Υπάρχουν στο Διαδίκτυο κάμποσοι Ιστότοποι που δημοσιεύουν προφητείες. Μάλιστα, όταν επιχειρήματα σχολιαστών των άρθρων τους, έρχονται να διαψεύσουν, ή με την κοινή λογική ή ακόμη και την θρησκευτική κανονολογία και πατερολογία να διαψεύσουν ακράδαντα τα δημοσιεύματά τους, αλλάζουν την σελίδα της δημοσίευσής τους σχεδιάζοντάς τις έτσι που να αποφεύγουν τα ανυπόστατα αν όχι παρανοϊκά σχόλια που οι ίδιοι οι αρθρογράφοι έχουν κάνει για να στηρίξουν τι άλλο; Την τρομοκράτηση του κοινού.


Είναι εσμός ιστοτόπων που κάνει αυτό, λες κι έχει εξαπολυθεί μια γενικευμένη προσπάθεια παραπλάνησης και κυριολεκτικά τρομοκράτησης του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πριν την υποβολή σχολίου ή και άρθρου προς δημοσίευση, ας είναι υπ’ όψη τα εξής, παρακαλώ.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση σε «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) ή με κεφαλαία γράμματα, ή άσχετα με το θέμα, ή που περιλαμβάνουν ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητο λόγο, προσβλητικό χαρακτηρισμό, υποτιμητικές προσφωνήσεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες, δεν δημοσιεύονται. Διότι δεν συνάδουν με τον πολιτισμό του Ιστότοπου.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση περιλαμβάνουν έγκυρο ε-μαιλ, ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολιαστή ή αρθρογράφου ώστε να αποτελεί υπεύθυνο λόγο. Το ε-μαιλ αυτό δεν θα δημοσιεύεται.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται, δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν. Ο Ιστότοπος λειτουργεί σε εθελοντική βάση, όχι επαγγελματική. Δεν απολαμβάνει υλικού κέρδους.