Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

60-70% του ελληνικού χρέους είναι παράνομο.

26 Φεβ. 2017
Του Μιχάλη Ρούσσου.

Στο 60-70% ανέρχεται το ελληνικό παράνομο, η άνομο, η δυσβάσταχτο και άρα νομικά διαγράψιμο ελληνικό χρέος σύμφωνα με Γάλλους οικονομολόγους, και η Le Monde σε μακροσκελές αλλά λεπτομερές άρθρο της από το 2015 προσπαθεί να ορίσει ποια από τα χρέη εμπίπτουν στους παραπάνω ορισμούς.
Περιεχόμενα : 

Παράνομο το χρέος - Οι ορισμοί - Τρόικα και τράπεζες - Αύξηση υπερβολικά των δανείων - Η Τρόικα ο κύριος πιστωτής - Το κούρεμα και το δημοψήφισμα Παπανδρέου - Η Τρόικα παραβιάζει δικαιώματα - Έλεγχος της δράσης του ΔΝΤ - Παράβαση συμβάσεων και συνθηκών - Δικαιώματα - Σεβασμός στους κανονισμούς - Παραβίαση δικαιωμάτων περαιτέρω - Σχετικά με τα χρέη που συνάφθηκαν πριν παρέμβει η Τρόικα το Μάη του 2010 - Οι δίκες - Συμμετοχή της Goldman Sachs - Η Πρόεδρος της βουλής και η κοινοβουλευτική διπλωματία - Ιστορικό του Ελληνικού χρέους.

Διαβάστε περισσότερα.

Πίστη

23/9/2016  Λευτέρης Γκίνης

Έχοντας έρθει σε θεματική αντιπαράθεση με φίλους παρατήρησα ότι έχουν μέσα τους μία θέση άρνησης για την πίστη (γενικά)  και ειδικά στη θρησκευτική πίστη, με προεξάρχοντα εχθρό την Χριστιανική πίστη. Με πολύ μεγάλη ευκολία βρίσκουν να αποδώσουν ευθύνες για όλα τα στραβά και τα ανάποδα στο Θεό και στη Θρησκεία.

Στην καθημερινότητά μας παρατηρούμε και άλλους πολλούς ανθρώπους να θέλουν να επιβάλουν την ανυπαρξία του Θεού,...