Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

~~~~~~~~ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ~~~~~~~~


Στις 28 Νοεμβρίου 2016 ο Τύπος έγραψε «UFO στην Τουρκία – Παροξυσμός- Επίθεση ΑΤΙΑ στην Τουρκία …» Μέχρι και τα social media πήραν φωτιά για ώρες με το hashtag #ufoattacktoturkey 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ελλάδας - Τουρκίας


Δημοσιεύθηκαν άρθρα στον Τύπο, επ ‘ευκαιρία της συμφωνίας αγοράς Αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών Εφ-35 από την Τουρκία. Το συμπέρασμα και ο Τίτλος των άρθρων όλων αυτών ήταν «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ελλάδας - Τουρκίας.»

~~~~~~~~~~~~ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ~~~~~~~~~~~

Το gazetta.gr δημοσίευσε ΕΔΩ ότι υπάρχει και Τρίτος Πόλος στην Γη, μάλιστα δείχνοντάς μας τον Τρίτο Πόλο στον χάρτη που βλέπετε παρακάτω.


~~~~~~~~~ΑΙΝΙΓΜΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ~~~~~~~~~

1) Ποιος το είπε ή έγραψε;
2) ΣΗΜΕΡΑ μπορείς να αλλάξεις έστω και έναν στίχο;


Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;



ΧΡΥΣΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΑ!


Ρώσοι ειδικοί έχουν μάθει πώς να παράγουν χρυσό από τον άνθρακα. Οι επιστήμονες της περιοχής Αμούρ αναπτύξει μια πειραματική συσκευή που είναι σε θέση να εξάγει μέχρι 1 γραμμάριο του πολύτιμου μετάλλου από έναν τόνο καμένων καυσίμων άνθρακα.

ΑΦΙΞΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Και τόσα άλλα πιπεράτα, σχετικά.

Λίγες ώρες πριν την άφιξη του προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου 2016, ήταν κάμποσοι δημοσιογράφοι που στον έντυπο και ραδιοτηλεοπτικό Τύπο αλλά και στο Διαδίκτυο που δημοσίευσαν την άποψη ότι σκοπός της επίσκεψης Ομπάμα στην Αθήνα είναι μεταξύ άλλων να μας προετοιμάσει για πολύ δυσάρεστη αλλαγή στην εδαφική υπόσταση της χώρας μας.