Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΙ ΑΚΙΝΗΤΗ Η ΓΗ ;


Πώς ξεκίνησε, πότε εμφανίσθηκε η άποψη, η κοσμοθεωρία αυτή;

Και πώς φθάσαμε σήμερα να πιστεύουμε ότι η Γη δεν είναι επίπεδη κι ακίνητη;

Πώς δέχθηκε ο κόσμος τις επιστημονικές ανακαλύψεις για την Γη;

Η αντίδραση συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας. Και όχι χωρίς αιτία.


Συμβαίνει ωστόσο και για έναν ακόμη σπουδαιότερο λόγο.

Γιατί τότε τέτοια επιμονή στην επίπεδη κι ακίνητη Γη;

Υπόθεση ΣΩΡΡΑΣ : 600 δις. που θα εξαγόραζαν το Ελληνικό χρέος

Με ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6 - 9 Ιαν.2017
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10 Ιαν.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20 Ιαν.

Η υπόθεση αρχίζει από τον Αμερικανό δικηγόρο Στίβεν Λούις Γουόσνι ο οποίος έχασε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και διαγράφθηκε από τον δικηγορικό σύλλογο ως ανίκανος να ασκεί δικηγορία. 

Ο πρώην δικηγόρος έδωσε στον Αρτέμη Σώρρα ομόλογα που εκτύπωσε ο ίδιος στο όνομα κάποιας εταιρείας με το όνομα "Ηνωμένες Πολιτείες" με έδρα να φαίνεται ως οι ΗΠΑ. Συνεργάτης του Σώρρα σε τούτο είναι ο Ελληνοαμερικανός Μανώλης Λαμπράκης.

Ο Σώρρας ισχυριζόμενος ότι πούλησε στους Αμερικανούς αρχαιοελληνική τεχνολογία έναντι 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε ότι είχε καταθέσει 600 δις  δολ. σε Καναδικές τράπεζες για την Ελλάδα και 50 δις. για την Κύπρο ώστε να εξαγοράσει το χρέος τους. 

Όταν οι Ελληνικές αρχές και η Τράπεζα της Ελλάδος ζητήσανε την συνδρομή του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών όμως, ...


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. Χειραγώγηση της κοινής γνώμης. 10/10


Με βάση σχετική ανάλυση από τον Νόαμ Τσόμσκυ, ακαδημαϊκό και στοχαστή, και περαιτέρω σχετικό ερευνητικό υλικό, η δημοσίευση εδώ θα γίνει σε δέκα μέρη, ένα έως δύο καθημερινά, ώστε να μελετήσει ο αναγνώστης ένα προς ένα τα δέκα σημεία του υλικού ανά χείρας.

10.) Η τεχνική του να γνωρίζεις τα άτομα καλύτερα από όσο γνωρίζουν τα ίδια τον εαυτό τους.

Στη διάρκεια των τελευταίων πενήντα ετών, οι κατακλυσμιαία πρόοδος της επιστήμης άνοιξε μια ολοένα και πιο βαθιά τάφρο ανάμεσα στις γνώσει του ευρέως κοινού και στις γνώσεις που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι ιθύνουσες ελίτ.

Χάρη στη Βιολογία, τη Νευροβιολογία και την εφαρμοσμένη ψυχολογία, το «σύστημα» έφτασε σε μια εξελιγμένη γνώση του ανθρώπινου όντος, και από την άποψη της φυσιολογίας και από την άποψη της ψυχολογίας.


Το Καπέλωμα Των Αγανακτισμένων

Γράφει ο Στέφανος Ζουριδάκης.

Αρκεί να σκεφτεί κάποιος το πώς "καπελώθηκε" στις ημέρες μας η μεγαλύτερη λαϊκή κινητοποίηση της Μεταπολίτευσης και θα "δει" μπροστά του ολόκληρο τον μεταπολεμικό σχεδιασμό. 

Γιατί αναγκάστηκε αυτό το παρακράτος να δώσει αυτό το επικίνδυνο - λόγω της αποκαλυπτικότητάς του - "σώου";

Πώς καπελώθηκε η αντίδραση του κόσμου στη μεγαλύτερη μεταπολεμική προδοτική "σφαλιάρα" που δέχθηκε ο ελληνικός λαός από τα κόμματα της Δεξιάς; 


Αντίδραση του Ισραήλ σε ψήφισμα του ΟΗΕ για τον εποικισμό.

24 Δεκ. 2016

Σε συνέχεια του άρθρου μας ΕΔΩ για το ψήφισμα του ΟΗΕ σχετικά με τον εποικισμό που εφαρμόζει το Ισραήλ σε παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, η αντίδραση του Ισραήλ είναι η εξής.

Α) Δεν θα υποδέχεται πλέον υπουργούς ορισμένων χωρών.
Β.) Κάλεσε πρεσβευτές δέκα χωρών στο Ισραήλ για επιτίμηση και εξηγήσεις.

Κι ο Τραμπ στηρίζει το Ισραήλ, μεταξύ άλλων δηλώνοντας ότι ο ΟΗΕ είναι απλώς μια λέσχη.

Διαβάστε περισσότερα