Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Δημιουργεί θρησκεία ειρήνης με δουλεία, πόλεμο και παιδοφιλία.

19 Φεβ. 2017

Σήμερα, στο έτος 2017 του σύγχρονου πολιτισμού, σε μια χώρα του αναπτυγμένου κόσμου, άνθρωποι εγγράμματοι και πολυμαθείς δημοσιεύουν την παραπάνω εικόνα. Συγκλίνουσες έρευνες σε αρχειοθήκες εικόνων, συμφωνούν ότι απεικονίζεται ο ιδρυτής της Ισλαμικής θρησκείας, Μωάμεθ. Επάνω στην εικόνα αναγράφονται τα εξής.

«Δημιουργεί μια θρησκεία ειρήνης μέσω δουλείας, πολέμου και  παιδοφιλίας.»

Εκπληκτικό! Είναι το Ισλάμ θρησκεία ειρήνης; Αυτό βλέπει η ανθρωπότητα ;

Ευρωλάγνοι και τρομολάγνοι.

19/2/2017 
Λευτέρης Γκίνης

Υπάρχουν δυστυχώς ακόμα και σήμερα μέσα στην ελληνική κοινωνία προδότες τρομολάγνοι, οι οποίοι προσπαθουν να πείσουν, τρομοκρατώντας, τονν Ελληνικό λαό να μην ζητήσει το αυτονόητο. 

Δηλαδή την ελευθερία του και την εθνική του ανεξαρτησία.

Διαβάστε περισσότερα

LGBTQ - Ομοφυλλόφιλες, Ομοφυλλόφιλοι, Αμφοτερόφυλλοι, , Αλλαγμένοι σε φύλλο, κι οι Υπόλοιποι.

18 Φεβ. 2017

Αρκεί να ανακαλύψει κάποιος ποιοι είναι εκείνοι που χρηματοδοτούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που προωθούν τα κινήματα των ομοφυλλοφίλων και των συγγενών διαφοροποιήσεων στην νοοτροπία της ύπαρξης αρσενικού και θηλυκού, ποιες τράπεζες, ποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι, για αν υποψιασθεί ότι οι σκοποί της παρεκλίνουσσς γενετήσιας συμπεριφοράς είναι οι εξής απλοί δύο.

Η αύξηση της ζήτησης προϊόντων τραπεζικών, χρηματοοικονομικών, υπηρεσιών γενικά αλλά και καταναλωτικών αγαθών. Μάλιστα, από νέες αγορές, όπως ρουχισμός, τουριστικές προσφορές και τραπεζικά προϊόντα.

Η μείωση του πληθυσμού της γης μέσω της αδυναμίας αναπαραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΟΧΗ : Η Σφαίρα του Άργους εν  πτήσει.

Μητριαρχία ή Πατριαρχία;

19 Φεβ. 2017

Στην αυγή του Ανθρώπου, οι άνδρες χανόντουσαν. Είτε στην εξασφάλιση τροφής για τον εαυτό και την οικογένεια, κι ίσως για την φυλή με μέσο το κυνήγι, ή στις διαμάχες επικράτησης μεταξύ ομάδων, φυλών, οικογενειών όπου το ζητούμενο και διεκδικούμενο ήταν ο ζωτικός χώρος.

Έτσι, οι γυναίκες έπαιρναν τις εμπειρίες και αφ’ ενός τις μετέδιδαν στις κόρες τους προληπτικά, αφ’ ετέρου εκβίαζαν τους άνδρες σε συγκεκριμένες συμπεριφορές και στάσεις. Αυτή η συμπεριφορά ονομάσθηκε μητριαρχία.

Η φυσική, δηλαδή σωματική κατασκευή του αρσενικού, επέτρεψε την κυριαρχία του εσωτερικά στην οικογένεια και την φυλή, όσο έμενε εν ζωή για να την ασκήσει.

Διαβάστε περισσότερα.