Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

~~~~~~~~ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ~~~~~~~~


Στις 28 Νοεμβρίου 2016 ο Τύπος έγραψε «UFO στην Τουρκία – Παροξυσμός- Επίθεση ΑΤΙΑ στην Τουρκία …» Μέχρι και τα social media πήραν φωτιά για ώρες με το hashtag #ufoattacktoturkey 

4 σχόλια:

  1. Να κάνω μια ερώτηση;;;Πρβτίστως να ευχηθώ καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!! Η ερώτησή μου είναι αν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς σε πόλεμο,η Τουρκία μετά από το πραξικόπημα που έμεινε χωρίς στρατιωτκούς και στρατό;;;Ευχαριστώ.
    ΦΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τις ευχές. 1) Ήδη ανταποκρίνεται σε πόλεμο. ο στρατός της είναι εμπόλεμη κατάσταση ως "εκπρόσωπος" της Ρωσσίας μέσα στις χώρες Συρία και 2) στο Ιράκ για τα δικά της συμφέροντα ουσιαστικά. 3) Είναι σε επιφυλακή στα βόρεια και ανατολικά της σύνορα με μικροσυμπλοκές και με το Κουρδικό ένοπλο σώμα και σε ετοιμότητα ως συνέπεια των σχεδίων της για κατάληψη εδαφών σε γείτονες χώρες με την δικαιολογία της φροντίδας των Τούτκων όπου υπάρχουν στην Γη. 4) Έχει ειδικές δυνάμεις έτοιμες να δράσουν στην Κριμαία ώστε να υπερασπισθούν τους Τούρκος εκεί εάν το ΝΑΤΟ επιτεθεί στην Κριμαία. 5) και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ έχει εσωτερικό πόλεμο με την δράση του Κουρδικού στοιχείου σε αντατροπόλεμο πόλεων. 6) Κάνει "προβολή ισχύος" στο Αιγαίο με ναυτικό και αεροπορία, NAVTEX, παραβιάσεις, αερομαχίες κλπ. 7) Ήδη έχει αποσπάσει μονάδες απο την Στρατιά Αιγαίου για να τις χρησιμοποιήσει στην Συρία και στο και Ιράκ. ---- Επίσης, ας μην λησμονούμε ότι διαθέτει κατασκοπευτικό δορυφόρο, ότι διαθέτει ανταλλακτικά πλοία και αεροπλάνα και όλα τα άλλα μέσα πολέμου όπως έχει δείξει η Ιστορία. Δηλαδή, αν χάσει ένα πλοίο, θα της το αντικαταστήσουν αμέσως. Εάν χάσειο πέντε αεροπλάνα, θα τς τα αντικαταστήσουν αμέσως. Κι αν δεν έχει χειριστές αεροκσαφών αρκετούς, θα τις δώσουν αμέσως. Η άτιμη η Ιστορία καταγράφει : Έτσι δεν συνέβη το 1974, στην Κύπρο; Αν θέλεις περισσότερα για αυτό, απλά ρωτάς. Και παραπάνω : μην λησμονούμε ότι είναι μία από τους G20, μία από τις πιο οικονομικά ανεπτυγμένες χώρες στον κόσμο ΚΑΙ η 5η Στρατιωτική Δύναμη στον κόσμο. - Άργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε τί θα γίνει τώρα με δαύτους....Το χόντρυναν το παιχνίδι...Τους αβαντάρει κι' ο Ρώσσος.....Τίποτα όπλα θα θέλουν να δοκιμάσουν πάλι...ποιός ξέρει.....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πριν την υποβολή σχολίου ή και άρθρου προς δημοσίευση, ας είναι υπ’ όψη τα εξής, παρακαλώ.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση σε «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) ή με κεφαλαία γράμματα, ή άσχετα με το θέμα, ή που περιλαμβάνουν ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητο λόγο, προσβλητικό χαρακτηρισμό, υποτιμητικές προσφωνήσεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες, δεν δημοσιεύονται. Διότι δεν συνάδουν με τον πολιτισμό του Ιστότοπου.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση περιλαμβάνουν έγκυρο ε-μαιλ, ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολιαστή ή αρθρογράφου ώστε να αποτελεί υπεύθυνο λόγο. Το ε-μαιλ αυτό δεν θα δημοσιεύεται.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται, δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν. Ο Ιστότοπος λειτουργεί σε εθελοντική βάση, όχι επαγγελματική. Δεν απολαμβάνει υλικού κέρδους.