Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΑΦΙΞΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Και τόσα άλλα πιπεράτα, σχετικά.

Λίγες ώρες πριν την άφιξη του προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου 2016, ήταν κάμποσοι δημοσιογράφοι που στον έντυπο και ραδιοτηλεοπτικό Τύπο αλλά και στο Διαδίκτυο που δημοσίευσαν την άποψη ότι σκοπός της επίσκεψης Ομπάμα στην Αθήνα είναι μεταξύ άλλων να μας προετοιμάσει για πολύ δυσάρεστη αλλαγή στην εδαφική υπόσταση της χώρας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πριν την υποβολή σχολίου ή και άρθρου προς δημοσίευση, ας είναι υπ’ όψη τα εξής, παρακαλώ.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση σε «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) ή με κεφαλαία γράμματα, ή άσχετα με το θέμα, ή που περιλαμβάνουν ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητο λόγο, προσβλητικό χαρακτηρισμό, υποτιμητικές προσφωνήσεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες, δεν δημοσιεύονται. Διότι δεν συνάδουν με τον πολιτισμό του Ιστότοπου.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση περιλαμβάνουν έγκυρο ε-μαιλ, ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολιαστή ή αρθρογράφου ώστε να αποτελεί υπεύθυνο λόγο. Το ε-μαιλ αυτό δεν θα δημοσιεύεται.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται, δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν. Ο Ιστότοπος λειτουργεί σε εθελοντική βάση, όχι επαγγελματική. Δεν απολαμβάνει υλικού κέρδους.