Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

«Η Ηλιθιότητα κατέλαβε το Σύμπαν!»

Διάβασα ΕΔΩ άρθρο με τίτλο και υπότιτλο «Τρέξε! Η Ηλιθιότητα κατέλαβε το Σύμπαν.» Και υπότιτλο «Οι βλάκες ελέγχουν την πορεία του μέλλοντος μας!»

Διάβασα όλο το άρθρο, που ήταν πιστή αναδημοσίευση από άλλο μπλογκ. Ο αρθρογράφος δεν είναι σαφής αφού μέσα σε έξι γραμμές, έχει αφήσει οκτώ ασάφειες, κι αφού υπάρχει σοβαρή υστέρηση στην χρήση της γλώσσας, η οποία προσθέτει στην ασάφεια έτσι ώστε να την ενδύει με τον μανδύα της ασυναρτησίας. Αυτό θα το δούμε σε επόμενη ίσως δημοσίευση, εάν ο χρόνος επιτρέψει την ολοκλήρωση του κειμένου σχετικά με το θέμα αυτό. Είναι ιδιαίτερα κουραστικό να επιχειρηματολογεί κάποιος απέναντι σε άναρθρες φράσεις, κι όχι απέναντι σε ελάχιστα έστω συγκροτημένο λόγο.

Πρώτον, άλλο ηλίθιος κι άλλο βλάκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πριν την υποβολή σχολίου ή και άρθρου προς δημοσίευση, ας είναι υπ’ όψη τα εξής, παρακαλώ.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση σε «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) ή με κεφαλαία γράμματα, ή άσχετα με το θέμα, ή που περιλαμβάνουν ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητο λόγο, προσβλητικό χαρακτηρισμό, υποτιμητικές προσφωνήσεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες, δεν δημοσιεύονται. Διότι δεν συνάδουν με τον πολιτισμό του Ιστότοπου.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση περιλαμβάνουν έγκυρο ε-μαιλ, ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολιαστή ή αρθρογράφου ώστε να αποτελεί υπεύθυνο λόγο. Το ε-μαιλ αυτό δεν θα δημοσιεύεται.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται, δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν. Ο Ιστότοπος λειτουργεί σε εθελοντική βάση, όχι επαγγελματική. Δεν απολαμβάνει υλικού κέρδους.