Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ο οίκος Ρόδσιλντ αναλαμβάνει να διαχειρισθεί το Ελληνικό χρέος.

17 Μαΐου, 2017.

Συνεργασία με τον διεθνή οίκο Rothschild εγκαινιάζει η κυβέρνηση, όπως ενημερώνει η ιστοσελίδα diavgeia.gov.gr. Σκοπός, η Ελλάδα να βγει στις αγορές με τις υπηρεσίες του οίκουRothschild, με κούρεμα του χρέος μέχρι το τέλος του χρόνου. Το χρονοδιάγραμμα της συμφωνίας, όπως λέγεται πλέον και από Βρυξέλλες περιλαμβάνει τη ψήφιση μέτρων που αφορούν τις χρονιές από 2018 ως 2023 τον ερχόμενο Ιούνιο, κούρεμα του χρέους ως το τέλος του 2017, ενώ μέχρι τον Απρίλιο του 2018 προβλέπεται η ρύθμιση των κόκκινων δανείων όπου είναι μονόδρομος πλέον για τις κατεστραμμένες ελληνικές τράπεζες. Το κούρεμα και η ρύθμιση των κόκκινων δανείων αποτελεί τη μόνη λύση. 

Διαβάστε περισσότερα. Και Σχόλιο του Ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πριν την υποβολή σχολίου ή και άρθρου προς δημοσίευση, ας είναι υπ’ όψη τα εξής, παρακαλώ.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση σε «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) ή με κεφαλαία γράμματα, ή άσχετα με το θέμα, ή που περιλαμβάνουν ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητο λόγο, προσβλητικό χαρακτηρισμό, υποτιμητικές προσφωνήσεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες, δεν δημοσιεύονται. Διότι δεν συνάδουν με τον πολιτισμό του Ιστότοπου.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση περιλαμβάνουν έγκυρο ε-μαιλ, ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολιαστή ή αρθρογράφου ώστε να αποτελεί υπεύθυνο λόγο. Το ε-μαιλ αυτό δεν θα δημοσιεύεται.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται, δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν. Ο Ιστότοπος λειτουργεί σε εθελοντική βάση, όχι επαγγελματική. Δεν απολαμβάνει υλικού κέρδους.