Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ΗΤΑΝ ήδη εδώ.

19 Απριλίου, 2017.
Μόνον οι ηλίθιοι τα ξέρουν όλα.

Νομίζουμε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεκίνησε πρόσφατα να εφαρμόζει τα σχέδιά της για μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Θα εκπλαγεί ο αναγνώστης, ωστόσο, για το πόσο παλιά είναι η έμπρακτη εκστρατεία της ΝΤΠ για μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση που προϋποθέτει προηγουμένως την χειραγώγηση των μαζών.

Ένα μυαλό ηλικίας 27 ετών, δημιουργεί μια εικόνα-σύμβολο που θα αναδείξει σε εικόνα-ίνδαλμα. Η πρώτη εκείνη εικόνα-σύμβολο είχε πολλά χαρακτηριστικά του μέσου πολίτη που σε ένα έτος θα βίωνε την Μεγάλη Ύφεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πριν την υποβολή σχολίου ή και άρθρου προς δημοσίευση, ας είναι υπ’ όψη τα εξής, παρακαλώ.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση σε «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) ή με κεφαλαία γράμματα, ή άσχετα με το θέμα, ή που περιλαμβάνουν ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητο λόγο, προσβλητικό χαρακτηρισμό, υποτιμητικές προσφωνήσεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες, δεν δημοσιεύονται. Διότι δεν συνάδουν με τον πολιτισμό του Ιστότοπου.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση περιλαμβάνουν έγκυρο ε-μαιλ, ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολιαστή ή αρθρογράφου ώστε να αποτελεί υπεύθυνο λόγο. Το ε-μαιλ αυτό δεν θα δημοσιεύεται.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται, δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν. Ο Ιστότοπος λειτουργεί σε εθελοντική βάση, όχι επαγγελματική. Δεν απολαμβάνει υλικού κέρδους.