Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ο ρόλος των ΜΚΟ στην Ελλάδα.

30 Μαρτίου, 2017.

Γιάννης Ραχιώτης

Αναρτώ κείμενο παραίτησής μου από μέλος της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, επειδή πιστεύω ότι έχει ένα ενδιαφέρον αναφορικά με τη διείσδυση στην Ελλάδα μεγάλων ιδρυμάτων/εργαλείων της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, τους τρόπους που οργανώνουν αυτή διείσδυση και τους στόχους που κυρίως σχετίζονται με τη διαμόρφωση μιας ισχυρής (αριθμητικά οικονομικά και επικοινωνιακά) φιλοδυτικής/νεοφιλελεύθερης κοινότητας νέων επιστημόνων που θα μπορεί να δράσει σαν πολιτικό υποκείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πριν την υποβολή σχολίου ή και άρθρου προς δημοσίευση, ας είναι υπ’ όψη τα εξής, παρακαλώ.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση σε «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) ή με κεφαλαία γράμματα, ή άσχετα με το θέμα, ή που περιλαμβάνουν ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητο λόγο, προσβλητικό χαρακτηρισμό, υποτιμητικές προσφωνήσεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες, δεν δημοσιεύονται. Διότι δεν συνάδουν με τον πολιτισμό του Ιστότοπου.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση περιλαμβάνουν έγκυρο ε-μαιλ, ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολιαστή ή αρθρογράφου ώστε να αποτελεί υπεύθυνο λόγο. Το ε-μαιλ αυτό δεν θα δημοσιεύεται.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται, δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν. Ο Ιστότοπος λειτουργεί σε εθελοντική βάση, όχι επαγγελματική. Δεν απολαμβάνει υλικού κέρδους.