Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

"Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, θα εμφανισθεί ο διδάσκαλος."

15 Μαρτίου, 2017

Τι παράδοξα λοιπόν που σκέπτεται ο άνθρωπος! Αυτό άλλοι θα το καταλάβουν ως τον Διδάσκαλο Μεσσία (Σωτήρα), άλλοι θα τον καταλάβουν ως τον Διδάσκαλο που θα τους ενδύσει με Δυνάμεις και τρομερές δυνατότητες (του επέκεινα/of the beyond) κι άλλοι θα τον καταλάβουν ως τον εντός (τους) Διδάσκαλο.

Τι περίεργο που είναι το ανθρώπινο πλάσμα, λοιπόν!

Μα και παραπέρα. Δεν θα είναι λίγοι που μόλις ανα-ξανά-γνωρίσουν ότι έφθασε η ώρα, θα σκεφθούνε:

«Αααα! Πόσο αξίζω, λοιπόν! Εγώ, ναι ΕΓΩ!»

.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πριν την υποβολή σχολίου ή και άρθρου προς δημοσίευση, ας είναι υπ’ όψη τα εξής, παρακαλώ.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση σε «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) ή με κεφαλαία γράμματα, ή άσχετα με το θέμα, ή που περιλαμβάνουν ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητο λόγο, προσβλητικό χαρακτηρισμό, υποτιμητικές προσφωνήσεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες, δεν δημοσιεύονται. Διότι δεν συνάδουν με τον πολιτισμό του Ιστότοπου.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση περιλαμβάνουν έγκυρο ε-μαιλ, ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολιαστή ή αρθρογράφου ώστε να αποτελεί υπεύθυνο λόγο. Το ε-μαιλ αυτό δεν θα δημοσιεύεται.

- Σχόλια και άρθρα που υποβάλλονται, δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν. Ο Ιστότοπος λειτουργεί σε εθελοντική βάση, όχι επαγγελματική. Δεν απολαμβάνει υλικού κέρδους.